Lezing door Marc Siepman
Vrijdag, 23 Juni 2017, 19:00 - 21:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor Wat hoort Niks
Het Kantelcafé in Bergen op Zoom heeft Marc Siepman uitgenodigd om op 23 juni 2017 zijn lezing ‘Voor wat hoort niks’ te geven. Siepman leeft zelf sinds 2014 met zijn gezin op donatiebasis.

Hoe kan het zijn dat we in een wereld leven met zoveel overvloed, maar dat er nog steeds armoede, honger en slavernij is? 
We gaan gebukt onder gecreëerde schaarste, oorlog, concurrentie, vervuiling, klimaatverandering, gebrek aan verbinding en zingeving en vele andere problemen. 
Welke rol speelt geld hierbij en hoe kan het anders? 
Waarom concentreert geld, en daarmee de macht, zich bij slechts enkele mensen?

Geld is niet meer het middel, maar het doel geworden. Kunnen we nog beslissingen nemen zonder aan de factor geld te denken? 
Siepman denkt dat we met een frisse kijk op de toekomst de problemen kunnen oplossen en legt dat graag uit in deze interactieve lezing.

De lezing wordt gegeven in het Kantelcafé in KWEEK, Fortuinstraat 17a te Bergen op Zoom. De lezing begint om 19.00 uur en zal rond 21.00 uur afgelopen zijn. 
Entree € 5,- voor KWEEK incl. 2 consumpties. Laat de kosten geen belemmering zijn om te komen. Samen hebben we altijd genoeg.
Daarnaast wordt een bijdrage voor Marc Siepman zeer op prijs gesteld, maar is niet verplicht. 
Aan het eind van de avond kunt u beslissen wat deze lezing u waard is.

Wij willen u vragen u voor 21 juni aan te melden voor dit evenement op de facebookpagina van de Stadshuiskamer: Kantelcafé 23-6-2017 of bij 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we rekening kunnen houden met het aantal bezoekers.
Meer informatie kunt u vinden op marcsiepman.nl en de facebookpagina van de Stadshuiskamer.

Locatie KWEEK Fortuinstraat 12a Bergen op Zoom