THE MUSICOMPANY
Vrijdag, 23 Juni 2017, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

THE MUSICOMPANY

THEATER DE MAAGD
23 JUNI — 20:00

Prijs = inclusief consumptie

Het ‘feelgood’ genre, waar Legally Blonde zonder twijfel toe behoort, is de Bergse musicalvereniging The MusiCompany (TMC) op het lijf geschreven. De meer dan dertig TMC-leden kunnen in Legally Blonde het enthousiasme kwijt dat deze energieke club zo kenmerkt. 

Het verhaal
Bij Elle Woods draait draait alles om mode, Vogue, hippe vriendinnen en Warner. Als haar grote liefde het uitmaakt omdat hij naast zijn rechtenstudie een vrouw met meer klasse zoekt, stort haar wereld in. Elle reist hem samen met haar chihuahua Bruiser achterna. Ze wordt onverwacht toegelaten tot Harvard en  zet de hele campus op zijn kop. Zal ze van haar blonde imago afkomen en haar ex-vriendje terugwinnen?

The MusiCompany
Het is de combinatie van zang, dans en toneel aangevuld met de sprankeling die The MusiCompany van nature in zich heeft, die zorgt voor een groeiende fanclub. Na het musicalsucces Wat Zien Ik!? gooide deze lokale vereniging hoge ogen met The Wedding Singer die hen zelfs zes nominaties en een award opleverden bij de nationale Amateur Musical Awards.

Locatie Theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NG Bergen op Zoom
Kosten
Normaal € 22,00