HUID & Make-Up Workshop | Roosendaal
Donderdag, 22 Juni 2017, 10:00 - 12:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een gratis eco beauty workshop voor jezelf, met je moeder, zus of vriendinnen?

Bij Ma Vie home & lifestyle kan dat! In een ongedwongen sfeer ga je zelf onder professionele begeleiding aan de slag met biologische gezichtsverzorging & pure minerale make-up. Je loopt na deze workshop volledig verzorgd de deur uit.

Natuurlijke gezichtsverzorging wint de laatste jaren sterk aan populariteit in Nederland. Steeds meer vrouwen maken zich zorgen over de negatieve gezondheidseffecten van synthetische hulpmiddelen en ervaren huidproblemen bij langdurig gebruik hiervan.

De natuurlijke gezichtsverzorging producten van Pavèz vormen dan een ideaal alternatief om het gezicht te verzorgen en op te maken. Het assortiment is o.a. verkrijgbaar bij Ma Vie Home & Lifestyle in Roosendaal.

Pavèz is een Nederlands cosmeticamerk dat voldoet aan de hoogste eisen van natuurlijke cosmetica, maar desondanks voor iedereen zeer betaalbaar blijft. Het bedrijf maakt alleen gebruik van natuurlijke, plantaardige en waar mogelijk biologische ingrediënten. In tegenstelling tot de meeste cosmetica in de winkel, maakt Pavèz geen gebruik van synthetische hulpmiddelen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je een id nodig of is er een leeftijdsgrens?
Nee, je hebt geen id nodig. Wel is er een leeftijdsgrens van 18 jaar.

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor bij Ma Vie Roosendaal?
Meer tips over parkeren in Roosendaal op PrettigParkeren.nl

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?
Er wordt gewerkt met de biologische producten van Pavèz. Je hoeft dus geen eigen materialen mee te nemen naar deze workshop. Alles staat voor je klaar. De groep bestaat maximaal uit 10 personen, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. 

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Je kunt contact opnemen met PAVÈZ Klantenservice door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?
Nee hoor, dat is niet noodzakelijk.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Een ander kan jou plaats innemen. Laat ons dan weten wie er komt door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Roosendaal Raadhuisstraat 10, 4701PR Roosendaal