Benefiet(s)weekend Team JaxX | Bruin Café JaxX
Zaterdag, 10 Juni 2017
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Net als vorig jaar wordt er dit jaar weer een grandioos Benefiet(s)weekend georganiseerd bij JaxX voor onze Mont-Ventoux-toppers. Dit keer hebben we zelfs een heel team dat de berg gaat beklimmen; Team JaxX bestaand uit Patrick Rumkorf, Jerom Bogers, Joeri van Bekhoven, Thomas Poppelaars en de vrijwilligers Kim Slingerland, Marly Antens & Dagmar Kleinfeld.

Dat belooft een goed feestje! Voor alle info omtrent dit weekend kun je op deze event-pagina terecht, ook heeft Team JaxX hun eigen pagina waar je meer kunt zien qua voorbereiding van deze die-hards. 

Wat is de bedoeling?

Het hele weekend zijn er muntjes te koop bij JaxX waarmee je kunt betalen voor drank en de BBQ op zaterdag. Deze muntjes koop je voor 25 per 10 stks. Hiervan gaat 5€ direct naar het goede doel. Maar dat is niet het enige! Het hele weekend zijn lootjes te koop waarmee te gekke prijzen te winnen zijn, maar denk ook aan ' Support-shirts ', een klein winkeltje en last but not least een veiling van de werken van de street-art op zondag. En ja! ALLES gaat naar het goede doel! Natuurlijk gaat er ook een bus rond het hele weekend mocht je nog van je kleingeld af willen, alle beetjes helpen! Wat een geweldige manier om te proberen ons bedrag van vorig jaar te overtreffen en wat een feest belooft dat te worden! 

Hoe ziet het weekend eruit?

VRIJDAG 
Om 18:00 is de officiele opening, hierbij komt ons Team aan het woord, wordt er nog wat duidelijkheid gegeven en gaan we van start!
Om 22:00 vindt je op het podium de geweldige band GET BRASSED, deze band heeft al eens eerder op ons podium gestaan tijdens de feestdagen en zorgen gegarandeerd voor een feestje.

ZATERDAG
Zaterdag beginnen we al vroeg, om 13:00 trappen de jongens af met het ' Indoor-cycling ', zij zullen de hele dag binnen op het podium fietsend te zien zijn.
Rond deze tijd vertrekt ook onze BC Barkada vanuit The Loods op hun tourrit in het teken van ColSensation, zij eindigen uiteraard bij JaxX waar we heerlijk aanschuiven bij de .....
17:00 BBQ! Natuurlijk kan een barbeque niet missen tijdens zo'n feestweekend. Ook hier kun je betalen met je ColSensation muntjes, lekker makkelijk, lekker eten.
Om 22:00 zie je niemand minder dan STILLMODE terug op ons podium, we kunnen niet genoeg van deze mannen krijgen! Heb je ze eerder gemist of wil je ze nog een keer zien ben er dan bij!

ZONDAG
Maar het feest gaat genadeloos door, even slapen en weer doorgaan met op zondag vanaf...
15:00 DE buitenSESSIE; de Sessie onder leiding van Sanne Verbogt en Joost Verbraak zoals jullie hem gewend zijn maar dan, jawel.. buiten! Heerlijk op een buitenpodium gaan we jammen met z'n allen, de straat is afgesloten, het pils koud en om het nog leuker te maken komen er niemand minder dan BENJAMIN SCHELTEMA, BOB MARTENS & REMCO VAN DEN BEEMD om op straat hun kunsten te showen en nog beter te veilen voor het goede doel!
om 18:00 gaan we toch beginnen aan het einde met als eerste de bekendmaking van de winnaars van de loterij, hierna zullen de ongetwijfeld geweldige werken van de Street-art(iesten) geveild worden en dit wordt als klapper op de vuurpijl geheel opgeteld bij het totale bedrag dat vlak hierna bekend wordt gemaakt.

Blijf vooral hangen tot 19:00 want met al deze inzet en jullie hulp willen we toch allemaal weten hoeveel we uiteindelijk hebben kunnen ophalen?! Daarbij nemen we graag even de tijd om jullie allemaal te bedanken en nog een keer ons glas te heffen op een geweldig weekend!

Proost!

Locatie Bruin Café JaxX Molenstraat 60, 4701JT Roosendaal