ART 'N CLUBBIN'
Zaterdag, 03 Juni 2017, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Art 'n Clubbin'; oftewel kunst en muziek! Een uniek programma waarbij al je zintuigen geprikkeld gaan worden. Vanaf 20.30 uur ben je van harte welkom in de foyer waar Chefkok Peter Kesseler ComfortFood serveert onder het genot van SingerSongwriter Iris Penning. 

Op de eerste verdieping in onze T-Up presenteert Galerie Benjamin Scheltema zijn collectie met werk van o.a. Robbert Strüwer (Huizen), Mart de Brouwer (Nuenen), Benjamin Scheltema (Roosendaal), Annemarieke van Peppen (Bergen op Zoom) en vele andere nationaal en internationale kunstenaars. 

Bertina Rens van Swallow Ink zal live tatoeëren in de grote zaal waar je tevens kunt acclimatiseren in de sfeervolle Lounge Area met Oysterbar. Laat je in de watten leggen door de Angels en ervaar de gastvrijheid. De muziek voor, tussen en na de optredens wordt verzorgd door DJ Funky Jazz en Chris van Eekelen. GrandView Avenue betreedt vanaf 22:00 het podium en prikkelt je zintuigen met een SilentConcert. Na We sluiten de avond stijlvol af met een Techno-set van Jeroen Search.

Iris Penning
Poëtische pop, zo zou je de muziek van Iris Penning kunnen omschrijven. In haar eentje vormt ze harmonieeën met zichzelf en haar loopstation. Met haar Nederlandse teksten is ze misschien nog meer een dichter dan een muzikant. Iris speelde in het voorprogramma van o.a. Spinvis, Janne Schra en de Dijk. Ze stond in de finale van de grote Prijs van Nederland en deed mee aan Popronde.

Grandview Avenue
In de zomer van 2014, lang nadat drie ex collega's gestopt waren met werken bij een muziek winkel, merkten zij op dat zij een grote passie deelden: plezier hebben in het maken van goede, feelgood muziek. Gitaristen Paul en Steven en drummer Niels maken dansbare pop/rock in combinatie met gitaren, elektronische geluiden en beats. Deze elementen in combinatie met de stem van zangeres Sanne Mieloo zorgen zij ervoor dat je weggeblazen wordt en schreeuwt voor meer.

Jeroen Search
Jeroen Search is een van de meest invloedrijke Techno producers en tegelijkertijd een goed bewaard geheim. Sinds de jaren 90 brengt hij constant kwaliteit met een eigen genre-vormende afdruk in zijn muziek. Hij verblijft waar hij al veel jaren is geweest: The Absolute Cutting Edge.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
Kosten
Early Bird € 11,00 / deurticket € 15,00 / voorverkoop € 14,00 / Vrient van T € 10,50