Flair Business Borrel bij Metsj Point Roosendaal
Vrijdag, 02 Juni 2017, 17:00 - 21:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze Flair Business borrel is van 17:00 uur tot 21:00 uur en 
wij organiseren een 'open business' borrel voor iedereen die in een relaxte en ongedwongen omgeving wilt netwerken. Dit doen wij met medewerking van Metsj Point. Het stoffige koffiehoekje is verleden tijd en daarom zal de locatie strak en modern aangekleed worden.
Tevens zal De groeicoach hier een zeer nuttige presentatie houden waar iedere ondernemer direct wat aan heeft. Hieronder een korte inleiding van wat je kan verwachten.

Elevator pitch? Sales pitch? Presentatie? Veel mensen worstelen ermee. Hoe kom je authentiek over? Vertel je de juiste dingen? Wordt het toch geen ‘ordinair verkooppraatje’? En dan ook nog eens die aandacht die op jou gericht is? Vragende blikken. Hooggespannen verwachtingen. Hoe kom je hier zonder kleerscheuren doorheen?
In deze korte presentatie leert De Groeicoach je de ins en outs van een goede pitch. Met een duidelijk 3-stappenmodel en enkele belangrijke handvatten kan je hierna zelf aan de slag om jouw pitch te optimaliseren. Je kan je hierna natuurlijk ook aanmelden voor de uitgebreide Masterclass Pitchen van de Groeicoach.

Meer informatie kan je vinden op onze website www.flairborrel.nl 

Locatie Metsj Point De Stok 12, 4703 SZ Roosendaal