LENTEFEESTEN 2017: GEZELLIGHEID VOOR JONG EN OUD!
Donderdag, 25 Mei 2017, 10:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 25 mei, Hemelvaartsdag, zorgt Winkelhart Hoogerheide weer voor een dag vol gezelligheid, muziek en entertainment voor jong en oud. Tijdens één van de grootste braderieën uit de regio vindt u van 10:00 tot 17:00 uur ruim 100 standhouders en openen de meeste winkels hun deuren om u kennis te laten maken met nieuwe producten, aanbiedingen, koopjes en/of diensten.

Ook dit jaar kunnen bezoekers hun hart ophalen bij verschillende activiteiten verspreid over het centrum van Hoogerheide. Uiteraard is er in de tent van de Scheldezonen een eigen programma te zien en te horen, staat op het Lucasplein de altijd gezellige kermis en is er weer volop muziek op de terrassen. In de Flemingstraat is de traditionele kinderrommelmarkt. Vanaf 8.00 uur mogen kinderen een kleedje wegleggen. Let op, auto’s en handelaren zijn niet toegestaan.

Op het parkeerterrein van Fotograaf Hekhuizen, Aldi en Purper staan gepimpte auto’s opgesteld en vanaf de tent van de Scheldezonen tot aan de Kloosterstraat kunt u genieten van in Amerika gebouwde oldtimers (georganiseerd door America-Day).


Bijzonderheden 
Nieuw: fietsen tegen Cystic Fibrosis en bodypaint wedstrijd
Net als vorig jaar staat het Ouwe Raedthuysplein in het teken van een 24-uurs spinningmarathon. Stichting The Air Team CF zamelt geld in voor Cystic Fibrosis. 24 mei om 21:00 wordt het startsein gegeven en 24 uur later op 25 mei 21:00 uur stappen ze weer van de spinningfiets. Voor € 5,- fiets je zelf ook een uur mee.

Op het kerkplein gaan 15 professionele painters de strijd aan in een heuse bodypaintwedstrijd met als thema ‘Spring in the 50’s & 60’s’. De hele dag zullen ze hun kunsten vertonen en om 16: 00 uur kunt u hun creaties bewonderen waarna de publieksprijs wordt uitgereikt. Kinderen kunnen zich gratis laten schminken door drie professionele schminkers of een airbrush artiest. Georganiseerd door Naomi4colors en SchimnkenGrime.

Kortom, deze Lentefeesten mag u niet missen! De gezelligste braderie én meer in de groene gemeente van de Brabantse Wal. 

Locatie Centrum Hoogerheide Raadhuisstraat 35 4631NA HOOGERHEIDE