Het is tijd voor de 7e editie van het Op De T Festival
Donderdag, 25 Mei 2017
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is tijd voor de 7e editie van het Op De T Festival

Bergen op Zoom – Poppodium Gebouw-T organiseert dit jaar voor de zevende keer het jaarlijkse Op De T Festival. Het festival vindt dit jaar weer plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, in Bergen op Zoom.

In 2011 werd de eerste editie van het Op De T festival georganiseerd op Het Wilhelminaveld. Dit jaar is de zevende editie waarbij o.a. 666 The Nightmare op het podium staat om te zorgen voor een gezellige dag. Het festival is gratis toegankelijk. 666 The Nightmare brengt Classic Rock uit de jaren 70 en 80 en klassiekers uit de Top2000 naar het Wilhelminaveld. Klassiekers van Queen, Deep Purple maar ook Blondie en Iron Maiden worden ten gehore gebracht. Zelf omschrijft 666 The Nightmare zich als all-round-top2000-rockcoverband en speelden al in het voorprogramma van Alice Cooper, Uriah Heep en Within Temptation. Naast muziek, hapjes, drankjes en gezelligheid wordt het festival wederom uitgebreid met een vintage festivalmarkt en een speciale kinderhoek. Op de festivalmarkt wordt door lokale ondernemers (vintage) kleding, sieraden en andere vintage spullen aangeboden zodat mensen lekker langs de kraampjes kunnen struinen. In de kinderhoek is er de mogelijkheid voor kinderen van 0 tot 12 jaar zich de gehele dag te vermaken met sport en spel activiteiten dit jaar in een circus thema.

Net als de voorgaande jaren wordt ernaar gestreefd om het festival zo biobased mogelijk te maken. Zo wordt op het festival het afval gescheiden en worden er onder andere bekers van biobased materiaal gemaakt. Zelfs de munten waarmee consumpties gekocht worden zijn gemaakt van biobased materiaal. Ook worden de bezoekers aangeraden om te voet of met de fiets langs te komen.

*** Meer informatie is te vinden op www.opde-t.nl en www.gebouw-t.nl, of via Sashenka Hommel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0164-253122.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom