BHV Basis E-learning cursus
Maandag, 22 Mei 2017, 09:00 - 16:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BHV Herhaling cursus:

Voor het up to date houden van de kennis en praktische vaardigheden van uw BHV’ers organiseert BHVNederland door heel Nederland herhalingscursussen. De herhalingscursus is alleen van toepassing voor cursisten die met goed gevolg de BHV Basis cursus hebben afgerond en het certificaat niet ouder is dan 1 jaar en 3 maanden.

De BHV Herhaling Cursus wordt gegeven in 1 dag en heeft een praktische, hands on aanpak. BHVNederland behandelt de modules Eerste Hulp, AED-training, Beperking en Bestrijding van een beginnende brand, Communicatie en Ontruiming. De cursus is voor wie al een BHV Basis cursus heeft afgerond. Deze cursus wordt gegeven door één van onze professionele docenten en bestaat uit maximaal 16 deelnemers voor een optimale begeleiding.

De cursus is inclusief:
- Het BHV certificaat;
- Het BHV pasje op creditcard formaat;
- Lunch, koffie en thee gedurende dag


BHV Basis E-Learning:

BHVNederland verzorgt in samenwerking met het NIBHV een BHV cursus via internet. Deze online BHV cursus is gebaseerd op “Blended Learning”. dit is een combinatie van e-learning (een internet-lesprogramma) met een eendaagse praktijkopleiding.

Met de cursus via internet bereiden cursisten zich in hun eigen tempo en op een door hen zelfgekozen tijdstip en plaats voor op de eendaagse praktijkopleiding. Cursisten worden toegelaten tot de praktijkdag als zij het toelatingscertificaat van het e-learning programma hebben behaald.

De online cursus bestaat uit de volgende modulen:
● Niet-spoedeisende Eerste Hulp;
● Spoedeisende Eerste Hulp;
● Brandbestrijding;
● Ontruiming.

Cursisten besteden gemiddeld zes tot acht uur aan het doorlopen van het e-learning programma. Het verplichte praktijkgedeelte duurt een dag. Tijdens deze praktijkdag wordt zowel een theorie-examen afgelegd voor levensreddende handelingen en brandbestrijding alsmede een praktijk competentietoets.
BHV Herhaling cursus / BHV Basis E-Learning

Locatie Stadspark Wellness Hotel & Fonteyn Thermen Gertrudisboulevard 200, 4615 MA Bergen op Zoom