JETT REBEL'S GUITAR NIGHT
Donderdag, 18 Mei 2017, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JETT REBEL'S GUITAR NIGHT

Speciaal voor de Sena Performers Guitar Week komt Jett Rebel met zijn band en een aantal gastartiesten naar Gebouw-T om tijdens Jett Rebel’s Guitar Night een ode aan gitaarmuziek te brengen. Samen met zijn gasten zet Jett Rebel een exclusieve show in elkaar met speciaal voor deze avond geselecteerde nummers. Je kunt dan ook iets compleet anders verwachten dan zijn Super Pop Tour show in oktober!

Het publiek kent Jett Rebel als een alleskunner, hij stort zijn hart en ziel in de muziek. Wanneer Jett Rebel een show speelt dan doet hij dit vol overgave en enthousiasme. Shows van gemiddeld 3 uur draait hij zijn hand niet voor om.

Voorafgaand aan het optreden van Jett Rebel en zijn gasten worden er in Gebouw-T gitaarclinics georganiseerd door de gitaristen van Navarone, Roman Huijbreghs en Kees Lewiszong, en oprichter van de Popschool van conservatorium van Amsterdam Jack Pisters, voormalig gitarist van Anouk en Keith Caputo. 

Speel jij gitaar of hou jij gewoon van het geluid dat met het instrument wordt gemaakt. Dan is deze avond echt een aanrader voor jou. Kaarten zijn al beschikbaar dus wacht niet te lang. We verwachten dat het snel gaat.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
DEURTICKET €18,00
VOORVERKOOP €17,00
VRIENT VAN T €12,75
Prijzen zijn inclusief €1,50