Roodkapje De Musical (4+) met o.a. Maud Mulder
Zaterdag, 13 Mei 2017, 15:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

prijs = inclusief consumptie

Het sprookje begint al in de foyer

Ze zijn inmiddels een ware hype: de sprookjesmusicals van Van Hoorne. Bij Rapunzel vorig seizoen zat de hele Maagd vol! Geen wonder, want het is één grote belevenis in zaal én foyers. Sprookjesfiguren verwelkomen je en begeleiden je naar het bos, waar Roodkapje (Maud Mulder) koekjes naar haar zieke Oma gaat brengen. Daar ontmoet ze de vegetarische wolf Gerrit (Michael van Hoorne) en zijn vrouw Tina (Sandra Dijkstra). Dit duo bezorgt jong en oud tranen van het lachen. Met een volledig nieuw decor, prachtige kostuums en swingende meezingliedjes, is Roodkapje De Musical dé familievoorstelling die je niet mag missen!

Het verhaal:
Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf. Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Wat zal er gebeuren als Roodkapje straks bij oma’s huisje aankomt? En zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden? 

Kom verkleed!
Doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd. Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto, tijdens een uitgebreide Meet & Greet en gaan we nog even lekker swingen tijdens Oma’s Meezingfeest

Locatie Theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NG Bergen op Zoom
€ 21,50 - normale prijs excl. service- en administratiekosten