OPEN LES Bootcamp Mama's
Vrijdag, 12 Mei 2017, 10:00 - 11:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo Mama's,
Fitness Discipline en trainer Dragana gaan starten met BOOTCAMP FD MAMA'S (speciaal programma na de zwangerschap om samen met jou baby actief te blijven).
Dit gaat ontzettend leuk worden want eindelijk kan er in Bergen op Zoom op een professionele wijze gesport worden met moeder en baby!!
Uw baby mag tot twee jaar oud zijn. Als je twee of meer kinderen met deze leeftijd hebt, dat kan ook, maar dan moet u wel zelf voor ze zorgen tijdens de training. 
Dit word een TOTAL BODY WORKOUT programma, met de focus op het versterken van uw core en het verbeteren van uw conditie.

U mag ook met andere FD lessen combineren of een personal training met trainer Dragana. Iedereen krijgt persoonlijk advies en tips.
U krijgt op de GRATIS les de tarieven.

Bootcamp Mama's inspireerde mij vanwege het feit dat er veel moeders zijn die niet kunnen gaan sporten omdat ze bijvoorbeeld geen oppas geregeld krijgen voor hun kleintje. Vanaf nu kun je je baby meenemen en afhankelijk van het weer wordt de training binnen of buiten (met kinderwagen) gegeven. 

Ik ben super blij dat het gaat beginnen! Jullie ook?? :D

Zie jullie snel FITNESS MAMA'S! Neem de tijd voor jezelf, GEEN EXCUUS! 
Schrijf jezelf in op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie Fitness Discipline Blokstallen 3, 4611 WB Bergen op Zoom