FRIS - WE LOVE SUMMER
Vrijdag, 12 Mei 2017, 19:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl.

Get ready for one crazy summer met FRIS! Zon, zee, strand en opblaasdieren. Is het al zomer? WE LOVE SUMMER! En omdat de zomer niet snel genoeg kan komen brengen we de zomer alvast naar jou! Get ready voor de enige echte FRIS – WE LOVE SUMMER party.

FRIS is de enige avond uit voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar in de vetste clubs door heel Nederland. In de populairste discotheken door heel Nederland zorgen de vetste dj’s, artiesten en acts van dit moment voor een te gekke avond. Maar wel op een verantwoorde manier: geen alcohol, geen drugs; gewoon FRIS.

WHIPCREAM

Dj duo bestaande uit Jasha Rudge en Dioni Jurado, Ze draaien nog maar een jaar samen maar zijn nu al niet meer weg te slaan uit de muziek scene. Twee beste vrienden die van nature uit twee verschillende kanten van de muziekindustrie komen maar samen een ijzersterk duo vormen. Met hun jonge en innovatieve sound, looks en sterke show krijgen ze iedereen die zich op dansvloer begeeft aan het dansen.

DAIM

Daiman van Es, ook wel bekend als DAIM, maakt al muziek sinds 2006. Hij draait niet alleen muziek maar produceert het ook en dan voornamelijk moderne dance muziek. DAIM trad al op in bijna elke grote Nederlandse club en gaf shows in Frankrijk, Spanje en Curaçao.

FRENKY TOROS

DJ en producent afkomstig uit Amsterdam. Toros studeerde aan de Herman Brood Academie en stond al op feestje in JJimmy woo, AIR Amsterdam en is geen vreemde bij FRIS.

DJ JIP

DJ van Bergse bodem. Jip is geen vreemde voor Fris of Gebouw-T want hij stond vorige editie ook op het podium. Hij zorgt er altijd voor dat het feestje perfect is.

 

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
DEURTICKET €11,00
VOORVERKOOP €10,00
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten