1e avond Facebook advertentieaccount cursus
Dinsdag, 09 Mei 2017, 19:00 - 23:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste leden van de ondernemersvereniging Brabantse Wal,

Op 9 mei kunnen jullie allen om 19.00 bij Stayokay te Bergen op Zoom een interactieve Facebooktraining volgen onder leiding van Bert Paauwe. Tijdens deze training staat adverteren via Facebook centraal. Facebook is een platform met enorm veel potentiële klanten en gericht adverteren kan zeer nuttig zijn voor uw onderneming. 

Na een korte uitleg over de mogelijkheden krijgt u hulp bij het bepalen van de doelgroep en het opzetten van een low-budget advertentie. Bent u geïnteresseerd, hou dan zeker rekening met de volgende zaken:

- Uw onderneming dient een bedrijvenpagina op Facebook te hebben.
- U dient beheerder of eigenaar van de bedrijvenpagina te zijn.
- U moet een eigen laptop meebrengen.
- U moet advertentie tegoed op Facebook hebben.
- Maximaal 2 deelnemers per bedrijf

Na het volgen van de eerste training en het opzetten van een geschikte advertentiecampagne volgt 30 mei een evaluatie. Om 19.00 worden bij Familyland Hoogerheide de gemaakte advertenties en campagnes nog eens bekeken. Zo kunt u zien wat het effect van uw advertentie is en eventueel uw advertentie onder begeleiding van Bert Paauwe aanpassen. 

Aarzel dus niet en geef je onderneming een boost. Meld je aan via het secretariaat voor 2 mei 2017! Doe dit door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En op Facebook aan te melden 

Locatie StayOkay Bergen op Zoom Boslustweg 1