WijnSpijs Wandeling Bergen op Zoom
Zondag, 07 Mei 2017, 12:00 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat een feest, er is weer een WijnSpijs Wandeling in Bergen op Zoom! Dit keer een aantal gouwe ouwe - zoals Restaurant Hemingway - maar ook enkele versgeopende en spetterfrisse nieuwe zaken zoals bijvoorbeeld Streek eet & drink Lokaal en Restaurant de Hemel. Een aanrader, deze wandeling! 

Deze fotogenieke stad heeft het allemaal. Dus tag je vrienden, zet een dikke streep in je agenda en bestel snel die kaarten! 

▬▬ Restaurants ▬▬

◆ Restaurant de Hemel
De Hemel staat bekend als een van de beste restaurants van Bergen op Zoom. Prachtige, gebalanceerde wijnkaart, verfijnde smaken op je bord en lieve bediening. Fijn hoor! 

◆ Streek eet & drink Lokaal
Deze spiksplinternieuwe zaak verzorgt je tot in de puntjes. Blijf na het diner, met 'lokale' ingredienten, lekker hangen in de 'kelder' en laat nog een mooi wijntje opmaken. Lekker hoor. 

◆ Restaurant Hemingway
Betaalbaar, maar erg goed eten, dat wordt beloond met een Bib Gourmand. De mooie schilderijtjes van chef Sander Doggen worden met lokale producten en een hoop liefde gemaakt. Alles tot in de puntjes verzorgd hier in het restaurant van Hotel de Draak. 

◆ Restaurant La Pucelle
In dit prachtige pand waan je je in de zestiende eeuw. Op de kaart klassiekers met een moderne twist! 

◆ Restaurant 't Heertje
Door de open keuken kun je de chef goed in de gaten houden, super leuk! Deze kleine, knusse zaak staat bekend om de simpele maar doeltreffende keuken. Mooie schelpen met wat knoflook, warm brood met goede olijfolie en een mooi stukje vlees van de grill, meer heb je niet nodig. 

◆ T Geheim van Bergen 
Eerst een glas wijn bij de haard, daarna een oestertje uit Yerseke. Een entrecote van de grill veroberen met uitzicht op de keuken en natuurlijk een mooi glas wijn. Fijn! 

▬▬ Info ▬▬

◆ Tickets € 55,-
www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/bergen-op-zoom/" target=_blank class="shref">www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/bergen-op-zoom/

◆ Bekijk hier onze hele agenda:
www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/

Locatie Centrum Bergen op Zoom