Kinderen voor Kinderen Doe-middag (5+)
Zondag, 07 Mei 2017, 13:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.dekringroosendaal.nl
Kinderen voor Kinderen Doe-middag (5+)
Gek op zingen en dansen? En krijg je geen genoeg van de hits van Kinderen voor Kinderen? VARA’s Kinderen voor Kinderen wil kinderen én hun ouders graag laten zien hoe leuk het is om te zingen en te dansen. Daarvoor organiseert het succesvolle kinderkoor een gezellige Doe-middag. Samen met een coach volg je een route van zang- en dansworkshops met de choreografen van Kinderen voor Kinderen. Je kunt decors schilderen, muziek maken en workshops volgen om net zo te leren zingen en dansen als de kinderen van het bekendste kinderkoor van Nederland. En wil je een handtekening van kinderen uit het koor? Dat kan tijdens de meet & greet. Als klap op de vuurpijl is er nog een spetterend optreden uitgevoerd door het koor van Kinderen voor Kinderen.
Voor dit programma hebben ouders ook een kaartje nodig. Een deel van het programma vindt plaats in de grote zaal en een deel van het programma bestaat uit het volgend van diverse workshops. De Doe-middag is alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen begeleiden.
Locatie De Kring Roosendaal Kerkstraat 1 4701 HT Roosendaal
Ticket: € 25,75