Open Golfdag 2017, Golfbaan De Stok
Zondag, 07 Mei 2017, 12:00
Tot Donderdag, 11 Mei 2017
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Golfbaan De Stok in Roosendaal organiseert op zondag 7 mei 2017 een ‘Open Golfdag’. Iedereen is welkom om deze dag gratis en geheel vrijblijvend kennis te maken met de golfsport!
Er worden gratis clinics gegeven en er kan een paar holes gelopen worden op deze leuke 9-holes baan. Naast het golfen kunt u deze dag, onder het genot van een hapje en een drankje,

ook genieten van een fantastisch uitzicht vanuit het restaurant of het mooie terras en profiteren van diverse leuke aanbiedingen! Voor de jeugd zullen er leuke spelletjes worden georganiseerd.

Tevens zal er een wijn en bierproeverij plaatsvinden voor de liefhebber!
 
De open dag wordt jaarlijks georganiseerd voor iedereen - van jong tot oud - die op een laagdrempelige en onderhoudende manier kennis wil maken met de golfsport.
Dat kan alleen of samen met familie of vrienden. Ook iedereen die al eerder ervaring met de sport heeft opgedaan, kan vrijblijvend en kosteloos langskomen voor een dag vol inspiratie en plezier.
 
Tijdens de clinic wordt uitleg over de basisvaardigheden gegeven en zijn er verschillende rondleidingen, ludieke wedstrijden en spelvormen.
Uiteraard is ter plekke volop informatie te verkrijgen over de mogelijkheden en kosten van een lidmaatschap en/of het nemen van golflessen.

Zo kunt u tijdens de open dag een gratis golfles van een half uur inplannen bij de golfprofessionals!
 
Kijk voor meer informatie over dit evenement op www.golfbaandestok.nl/open-dag of www.facebook.com/gbdestok.  
 
 
Locatie De Stok 16, 4703 SZ Roosendaal