Gerard van Maasakkers & Frank Cools Maar liefje, nu heb je geen voetjes
Zaterdag, 06 Mei 2017, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twee werelden komen samen
Een heer uit Noord-Brabant en een heer uit Gent. Als die twee samen zingen, gebeurt er wat! Natuurlijk zijn er die prachtige liedjes van Van Maasakkers, en ook liedjes die ze het liefst zelf hadden willen schrijven. Maar anderen waren hen voor: Nederlanders als Ramses Shaffy, Bram Vermeulen, Cornelis Vreeswijk en ook Vlamingen als Willem Vermandere en Louis Neefs. Een traan, een lach, soms twijfel. Want wat moet je nou met ‘Maar liefje, nu heb je geen voetjes’? 
In dit unieke programma komen twee werelden bij elkaar. De heren houden het simpel: wat gitaren, wat ukulele’s, misschien een orgeltje en twee fantastische stemmen. Meer hoeft het niet te zijn. 

Gerard van Maasakkers
Deze ereburger van Brabant won tweemaal de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Zijn oeuvre breidt zich nog altijd uit met persoonlijke, melodieuze liedjes vol levenslust en bijzondere aandacht voor het alledaagse. 
"Gerard van Maasakkers zingt buitenwereldlijk mooi (De Telegraaf) ... Tal van mooie, persoonlijke songs, gezongen met veel gevoel, maar zonder hinderlijke pathos (NRC)"
www.gerardvanmaasakker.com

Frank Cools

Frank Cools was 10 jaar lang presentator en programmamaker bij VRT Radio 1. Maar vooral is hij een gedreven podiumkunstenaar. Hij zingt, acteert, vertelt, schrijft en componeert.
"Een werkelijk fantastische zanger! (De Morgen) ... Cools balanceert op de dunne grens van lach en ontroering. En dat is schoon. Zeer schoon. (Het Nieuwsblad)"
frankcools.be

Locatie Theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NG Bergen op Zoom
€ 19,50 / € 17,00 / € 13,00 - normale prijs excl. service- en administratiekosten