WOODTSTOCK 17
Zaterdag, 06 Mei 2017, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl.

WOODTSTOCK

In 2017 wordt Gebouw-T wederom omgetoverd tot The Garden Of Eden. De klok wordt ruim 40 jaar teruggedraaid en uit de luidsprekers komt muziek met een hallucinerende werking. In een kleurrijk decor van vloeistofprojecties wordt het heerlijk bellen blazen, biertjes drinken en met de handen ten hemel richtend zweverig dansen. Alsof alles even geestverruimend is als in 1968. De geur van wierrook, psychedelische klanken en decibellen van underground garagerockers maken de totaalbeleving compleet.

THE FABULOUS WANNABEATLES

The Fabulous WannaBeatles - een tijdmachine die je meeneemt naar de sixties. Een stel ervaren, jonge muzikanten die de tijdloze muziek van The Beatles met veel enthousiasme speelt. Zowel de beginnummers als de latere, meer georchestreerde songs van The Beatles brengen zij met flair.

Geen statisch voorkomen, maar een spetterende show vol rock & roll, op dezelfde instrumenten en versterkers en in dezelfde kleding als de echte Fab Four. Denk maar aan die grijze kraagloze pakken en Beatle-boots uit de begintijd, of de kleurrijke, psychedelische Sgt. Pepperpakken. The Fabulous WannaBeatles heeft het allemaal, en meer!

 

In de foyer speelt folkzanger René Vriens met een maatje van hem.
Verder zullen weer aanwezig zijn de oude helden van de Amsterdamse Wonderland lichtshow die met hun spectaculaire vloeistofprojecties zoals in de jaren zestig een prachtige lichtshow zullen wegzetten. Ook aanwezig een compleet ingerichte Shisha tent met waterpijpen,  Perzische tapijten en kussens etc, waar men onder begeleiding van Shisha personeel een waterpijp kan gaan nuttigen.
Verder zal er een kleine festivalmarkt aanwezig zijn met wat etenswaren, en zoals elk jaar wat kraampjes met hippie & flower power attributen zoals brilletjes, bloemen kettingen etc (dit jaar verzorgd door Joris Dietvorst uit Bergen op Zoom)
Verder zullen er wat hippies rondlopen om de bezoekers te verwelkomen met bloemen en een welkomstdrankje etc, en zullen er wat oldtimers voor de deur staan zoals elk jaar!
Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
DEURTICKET €13,50
VOORVERKOOP €12,50
VRIENT VAN T €9,75
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten