Zwangerschapsyoga - Prachtig Bevallen
Woensdag, 03 Mei 2017, 19:30 - 21:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben jij zwanger en wil je bewust ontspannen van je zwangerschap genieten en je voorbereiden op de geboorte van je kindje? Dan is de cursus Zwangerschapsyoga (in intiem groepsverband) van Prachtig Bevallen in Bergen op Zoom echt iets voor jou!

Tijdens de cursus zwangerschapsyoga leer je:
Zelfvertrouwen en ontspanning.Tijdens de ene helft van elke les leer je praktische yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en technieken die jou tijdens je zwangerschap en bevalling een gevoel van zelfvertrouwen en ontspanning geven. Op deze manier leer jij jouw veranderende lichaam echt goed kennen!

Interessante en up to date informatie. De andere helft van de les zit boordevol nieuwe en interessante informatie die ervoor gaat zorgen dat jij jouw bevalling de baas gaat zijn. Je leert hier waarom bepaalde houdingen en oefeningen zo belangrijk zijn en wat ze voor invloed hebben op de bevalling. Maar we gaan het ook hebben over hoe je keuzes maakt tijdens je zwangerschap en wat je opties en mogelijkheden hierin zijn.

Fysieke en mentale handvatten. De cursus Zwangerschapsyoga bij Prachtig Bevallen is geschikt voor zwangeren met en zonder yoga ervaring aangezien we ons vooral gaan richten op dat uit de yoga wat jij kunt gebruiken tijdens je zwangerschap en bevalling. Naast dit alles zal er genoeg ruimte zijn voor jouw persoonlijke ervaringen en vragen.

Twee partnerlessen vol praktische tips. En pssst....niet aan je partner verklappen maar tijdens de laatste twee lessen worden de partners aan het werk gezet. Je partner wordt dan door mij (en natuurlijk door jou) klaargestoomd voor de aanstaande bevalling. Hij gaat de verschillende ontspanningstechnieken leren die jij dan al onder de knie hebt, hij leert hoe hij jou fysiek (door bijvoorbeeld massage en accupressuur) en mentaal (door bijvoorbeeld visualisaties maar ook het leren bewaken van jouw persoonlijke ruimte) kan ondersteunen tijdens de verandering die jullie door gaan maken om ouders te worden. En daarnaast leert hij ook nog eens andere aanstaande papa's kennen!

De cursus wordt in vast groepsverband gegeven en bestaat uit 8 lessen van ongeveer 1,5 uur en een terugkom moment na de geboorte van jullie kindjes.

Startdatum: woensdag 3 mei 2017
Adres: Blokstallen 3, Bergen op Zoom

Tot volgende week!
www.prachtigbevallen.nl/zwangerschapsyoga

Locatie : Blokstallen 3, Bergen op Zoom