TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTSRIDERS
Zaterdag, 29 April 2017, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl.

Europa’s beste Marley tribute band Rootsriders keren terug met een ode aan Exodus, misschien wel Marley’s belangrijkste EN beste album uit z’n carrière, in 2017 precies 40 jaar geleden uitgebracht. En we hebben het hier niet over zomaar een Marley plaat: Exodus werd door Time Magazine uitgeroepen tot het beste album van de 20e eeuw. Hij nam de plaat op in zelfgekozen ballingschap in Londen nadat hij een moordaanslag op Jamaica ternauwernood had overleefd. Jamming, Waiting In Vain, Turn Your Lights Down Low, Three Little Birds, One Love en natuurlijk Exodus staan op dit tijdloze document inclusief nog een handvol minder bekende juweeltjes.

T-DINER

Gebouw-T bied je een compleet avondje uit! In samenwerking met 5 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: een heerlijk driegangen menu voor een gereduceerde prijs! Om hiervan gebruik te maken voeg je het ticket T-Diner + [naam restaurant] toe aan je bestelling. 

Let op: Je kunt tot een week van tevoren het T-Diner bestellen. Het gekozen restaurant is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deelnemende restaurants zijn 't Heertje, Koej, Hemingway, De Hemel en Streek. Via onderstaande button vind je meer informatie over de deelnemende restaurants. 

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
DEURTICKET €17,50
VOORVERKOOP €17,50
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten