Dee’s Honeytones
Donderdag, 27 April 2017, 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dee’s Honeytones
Dee’s Honeytones is een verrassende nieuwe Rockabilly/ Rhythm & blues experience. Zangeres Dee Ann zingt met volle passie voor muziek, en in stijl. Met haar heldere zangstem doet de stijlvolle diva de stijl ten volle eer aan. Naast zang is haar swingende piano en gitaarspel een welkome aanvulling op de transparante sound van de band. Dee schrijft veel nummers zelf, die ze dan ook op het podium als geen ander kan vertolken. In 2011 ontving ze uit handen van Andy Tielman zelf (de grondlegger van Indorock) de Andy Tielman award.
De eerste cd met de Honeytones “Hot Damn” werd uitgebracht in 2014 en bevat vijftien nummers, waaronder twee covers en dertien eigen stukken geschreven door Mars en Dee van den Berg. Het repertoire is geinspireerd op boppin’ blues uit de jaren 40 en 50, rockabilly en swingende jive. 
Contrabassist Mars heeft zijn credits reeds verdiend in vele andere Rockabilly en Roots formaties. Zijn technisch zeer steady basgeluid vormen een belangrijk deel van de basissound. Pat Angel heeft de blues in alle pezen van zijn lichaam en combineert dit op creatieve wijze met andere invloeden uit de rootsmuziek. Door zijn unieke spel en authentieke geluid is hij de perfecte gitarist voor deze formatie. Joe zet met zijn technische drumwerk een solide swingende basis neer.
Dee’s Honeytones staat garant voor een lekker swingend fifties-optreden !
Locatie Bluescafé Kerkzicht Tongerloplein 4 4701 HV Roosendaal