PUUR... SPOKEN WORD WORKSHOP VAN ELTEN KIENE
Zaterdag, 22 April 2017, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zaterdag 22 april is er om 14.00 uur een Spoken Word workshop van Elten Kiene in de Bibliotheek Bergen op Zoom. Dat is nog eens een voorprogramma van het festival PUUR!
Tijdens de workshop werk je aan Voice, Power, Identity en Imagination. Bij de workshop creëren we een ‘safe space’ waarin iedereen zich vrij mag uitdrukken en de gedachte vrij mag onderzoeken.

Elten Kiene
Elten Kiene, ook wel bekend als 'Ella...' houdt zich bezig met verschillende projecten waarbij hij vaak de samenwerking aangaat met andere creatievelingen. Hij is o.a bekend als mede-oprichter van het platform WoordenWordenZinnen en het hiphop-collectief Brandwerk. Daarnaast staat hij regelmatig op het podium als presentator of staat hij voor de klas als workshopdocent. Noem hem een professioneel hobbyist of gewoon een duizendpoot, altijd opzoek naar een nieuwe uitdaging.



Bijzonderheden 
Welkom
De workshop is voor jongeren van 15 tot 30 jaar die nog geen of weinig ervaring hebben met Spoken Word, schrijven of presenteren. Iedereen mag meedoen, deelnemers met meer (levens-)ervaring zijn ook welkom. Spoken Word is erg populair onder jongeren, maar is in Nederland vooral gericht op presenteren. Elten ziet Spoken Word niet alleen als kunstvorm, maar ook als een middel om jongeren te activeren als changemakers.

Toegang
Je betaalt € 10,00 voor de workshop, inclusief consumptie.
De workshop duurt twee uur en nadien is er de gelegenheid om jezelf te laten horen in de bibliotheek. 
Hard Op Spoken Word om 16.00 uur!
Deelnemers krijgen korting op het avondprogramma van festival PUUR. 
Geef je nu op voor de workshop via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie Bibliotheek Bergen op Zoom Kortemeestraat 17 4611TK Bergen op Zoom