Nieuwe editie singer-songwriter festival PUUR Mister & Mississippi bevestigd, Spoken Word nieuw onderdeel
Zaterdag, 22 April 2017, 19:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl.

Mister en Mississipi

Een verrassend debuutalbum, de moeilijke tweede en het kritieke derde album, het is een klassieke levensloop voor vele bands. Ook voor Mister and Mississippi. De Edison en 3FM award zijn even van de plank gehaald, om er vervolgens na het uitkomen van het derde album met trots er weer terug op te zetten. Het derde album slaat een nieuwe weg in. Op 'Mirage', zoals het album heet, domineren het zware en donkere geluid van synths, bas en drums, geserveerd met majestueuze gitaarmelodieën en sterke vocalen. Met sterke songstructeren en veel aandacht voor arrangement is Mister and Mississippi een gedurfde headliner voor PUUR.

Tamino

Tamino is een zanger/gitarist/pianist uit Antwerpen. Hij maakt sobere, melancholische muziek, vaak traag van tempo maar altijd rijk in expressie. Zijn belangstelling voor de bühne en liefde voor muziek heeft hij van zijn moeder. Zij liet hem al vroeg kennismaken met opera en theater. Zijn muzikale genen heeft hij van vader’s kant: Tamino’s grootvader is de in de Arabische wereld zeer bekende zanger/acteur Moharam Fouad (1934 – 2002). Het is onvermijdelijk dat Tamino's achtergrond doorsijpelt in zijn muziek. Zijn composities zijn beeldend en niet gespeend van dramatiek, daarnaast waait er een onmiskenbare woestijnwind door zijn muziek. Ver op de achtergrond zal de goede verstaander ook de geest herkennen van Jeff Buckley.

Spoken word

Spoken word; voordrachten in de vorm van een lezing of performance, met poëzie, gedichten, korte verhalen, columns, statements en ga zo maar door. Dit kan gesproken, gedeclameerd of gezingzegd worden, al dan niet met visuele of muzikale ondersteuning. Oftewel; Spoken Word vertelt je een verhaal, net als singer-songwriters doen! Bij PUUR laten we je kennismaken met spoken word en enkele van zijn makers.

Dit programma is in samenwerking met Bibliotheek Het Markiezaat tot stand gekomen.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
Deurticket €17,50
Voorverkoop €15,00
Biebleden €11,25
Early Bird €10,00
VrienT van T €11,25
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten