Enge Buren Ruk!
Woensdag, 19 April 2017, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

prijs = inclusief consumptie

Komische muzikale rollercoaster

Bestaat er zoiets als ‘vrouwen’ en/of ‘mannen muziek’? Jazeker… maar is het zo dat ze geen ruk van elkaars muziek begrijpen? Waarom raakt zij meer verrukt door de harmonie en romantiek, waar hij meer neigt naar bonkende ritmes en vocaal geweld? Of is deze stelling slechts gebaseerd op een generaliserend vooroordeel en zijn Enge Buren totaal van de pot gerukt?! 
In dit muzikale cabaretprogramma rocken de Buren als vanouds. Op anarchistische wijze worden acts, sketches en muzikale stijlen door elkaar verweven tot een zinderende show waarbij het publiek wordt meegezogen. Even weggerukt uit het gestructureerde leven waar alles aan elkaar hangt van regels. Gewoon het verstand op nul en meegaan in die ‘Muzikale Rollercoaster’ vol humor, energie en schwung; verrukkelijk! Zou het ze lukken om vrouwen en mannen massaal over te laten gaan in ‘muzikaal omdenken’?! Riemen vast: Enge Buren rukt uit!

"Achter Enge Buren gaan drie multi-instrumentalisten schuil, die uitblinken in persiflages en karikaturen. Naast eigen composities lenen ze bekende popnummers en geven daar met absurdistische teksten en arrangementen een eigen draai aan. Hun eigen muziek steekt goed in elkaar en de stiekem verrekt goede stemmen maken het feest compleet."

Locatie Theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NG Bergen op Zoom
€ 19,50 / € 17,00 / € 12,50 - normale prijs excl. service- en administratiekosten