Landgoed De Hertgang beide Paasdagen geopend
Zondag, 16 April 2017, 13:00 - 17:00
door Anoniem
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vijftig tinten groen!

Landgoed De Hertgang: geopend tijdens Paasdagen

De tuinen en het arboretum van Stichting Landgoed De Hertgang in Halsteren zijn dit jaar vroeger dan gebruikelijk geopend. Maar het is dan ook een prachtig voorjaar en er is nu al zo veel moois te zien. Daarom is De Hertgang beide Paasdagen (zondag 16 en maandag 17 april) geopend voor bezoekers. En een bezoek is meer dan de moeite waard, zeker nu. Alle bomen en struiken lopen uit of zitten al in ’t jonge blad: en wat een verscheidenheid in al die kleuren groen; er zijn op z’n minst vijftig tinten te zien!

Behalve ’t groen, is er ook het blauw van de boshyacintjes en het geel van de dovenetel. De gele magnolia bloeit, de parelstruik laat prachtige witte bloemen zien en er zijn bloeiende camellia’s en azalea’s te zien. Kortom, een prima gelegenheid voor een ontspannende wandeling tijdens een van de Paasdagen. U kunt op eigen gelegenheid de uitgezette route volgen, of om 14.00 uur deelnemen aan de rondleiding met gids. En bent u toe aan een kopje koffie of thee, dan kunt u dat binnen in het bezoekerscentrum gebruiken, of bij mooi weer op het terras.

Landgoed De Hertgang is beide Paasdagen geopend van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt € 3,50. De rondleiding met gids om 14.00 uur is daarbij inbegrepen.

 

Voor de overige dagen dat het Landgoed (Klaverblokken 18, Halsteren) toegankelijk is, kunt u kijken op www.dehertgang.nl. Komt u liever op een andere dag of wilt u met een groep of gezelschap komen, dan kan dat, op afspraak, natuurlijk ook. Kijk voor de mogelijkheden op de site van De Hertgang.

Locatie Klaverblokken 18, Halsteren