BRABANTSE WAL FAIR
Donderdag, 13 April 2017, 15:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op donderdag 13 april organiseert de Zoomvliet Hotelschool i.s.m. Ondernemersvereniging Toerisme en Recreatie Brabantse Wal de Brabantse Wal Fair. 

Tijdens deze fair presenteren diverse ondernemers van de Brabantse Wal zich. U wordt geïnformeerd over de talloze toeristisch recreatieve mogelijkheden in eigen stad en streek. 
Kom langs tussen 15.00 – 18.00 uur. Toegang is gratis. 

Ondernemers en studenten vertellen
Leden van de ondernemersvereniging zijn aanwezig op de Brabantse Wal Fair. Samen met studenten van de opleiding leidinggevende Travel, Leisure & Hospitality vertellen zij u over de verschillende uitjes die u kunt ondernemen in de buurt. Tevens zullen de studenten van de opleiding Manager ondernemer horeca voor u klaar staan in ons Restaurant Canise. Ze zullen u voorzien van diverse hapjes van streekproducten van de Brabantse Wal. Ook aan de kinderen wordt gedacht! Naast leuke tips voor de hele familie, zijn er deze middag ook kinderactiviteiten. Daarnaast maakt u op de fair kans op een leuke prijs.

Start toeristisch seizoen
De Brabantse Wal Fair vindt plaats op donderdag 13 april, aan de start van het toeristische seizoen. Met o.a. Pasen, Hemelvaartsdag en alle andere zonnige dagen in het vooruitzicht, is het een goed moment om leuke ideeën op te doen. Want u hoeft echt niet ver te rijden om leuke dingen te ondernemen, ook met kids!

Praktische info 
U bent tussen 15.00 – 18.00 uur van harte welkom. Volg Zoomvliet Hotelschool op Facebook voor alle laatste nieuwtjes en het definitieve programma. 
U vindt de Zoomvliet Hotelschool aan Meeussenstraat 13 in Bergen op Zoom. Parkeren kan aan de Wassenaarstraat en parkeergarage de Parade, maar het wordt aangeraden met de fiets te komen.

Locatie Zoomvliet Hotelschool Bergen op Zoom Meeussenstraat 13 4611BP BERGEN OP ZOOM