Workshop Voorzieningen voor thuiswonende kwetsbare mensen
Donderdag, 06 April 2017, 19:00 - 22:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact 0164-299491 (Vraagwijzer)

Welke mogelijkheden en voorzieningen zijn er om het thuis blijven wonen van kwetsbare mensen gemakkelijker en veiliger te maken? Waar kunt u terecht voor hulp? 

De Vrijwilligersacademie organiseert een workshop voor vrijwilligers en mantelzorgers om hen zo breed mogelijk hierover te informeren. 

 

Tijdens deze workshop geven de adviseurs van Vraagwijzer informatie over mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van Welzijn, Wonen, Zorg en Financiën. Hierbij kunt u denken aan (huishoudelijke) hulp of begeleiding, woningaanpassingen, dagbesteding, vervoersmogelijkheden, GehandicaptenParkeerKaart, DigiPunt, Eigen Bijdrage, gelijkvloers gaan wonen, voorrangsregeling en nog veel meer. Vanzelfsprekend is er ook gelegenheid om  vragen te stellen.

 

Na het volgen van deze workshop kunt  u mensen aan wie u (vrijwilligers-) hulp geeft beter informeren over wat er in de gemeente Bergen op zoom aan voorzieningen ter beschikking is en kunt u hen vertellen waar ze terecht kunnen met hun vragen. 

Trainer:              Peter Dercks, Directeur Vereniging Vraagwijzer Bergen op Zoom                                 Karin Wijmans, Adviseur Vraagwijzer Bergen op Zoom                                Karel Suijkerbuijk, Ouderenadviseur Wijzijnbergenopzoom 

Locatie  Gezondheidscentrum vergaderzaal, Louis Porquinlaan 1 4611 AM B
Aanmelden Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vergeet niet de datum en naam van de bijeenkomst waarvoor u zich wilt aanmelden te vermelden.

Vermeld verder uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en de organisatie waar u vrijwilliger bent. Ook mantelzorgers kunnen zich aanmelden.


U ontvangt uiterlijk 1 week voor de bijeenkomst uw bevestiging van deelname.