Fontys meets De Kring - Duo Cross
Zondag, 19 Maart 2017, 11:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Duo Cross, pianisten die samen de vleugel op bijzondere wijze benaderen! van 8-handig op één instrument tot solistische intieme vertolkingen en alle mogelijke combinaties daar tussen in. Heel bijzonder!
Geïnspireerd en gecoacht door Martyn Smits komen de topensembles kamermuziek van het Fontys Conservatorium het publiek ook dit seizoen weer op meerdere zondagochtenden verrassen. Op de volgende data vinden de overige concerten uit deze reeks plaats: zo 9 okt | zo 13 nov | zo 11 dec | zo 12 mrt | zo 14 mei | zo 11 jun
Daarnaast vinden twee extra concerten plaats. Zondag 8 januari krijgen conservatoriumstudenten de kans om te zien, horen en leren hoe harpist Remy van Kesteren zijn weg heeft gevonden in het vak en op 9 april krijgen ze een kijkje in de keuken van Fuse. Natuurlijk mag het publiek ook genieten van deze talentvolle muzikanten. Losse kaarten voor deze extra concerten kosten € 20. Als je in het bezit bent van een passe-partout van Fontys meets De Kring, kun je ze bijboeken voor € 10 per voorstelling. Neem hiervoor contact op met de kassa via 0165 - 555 555 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Deze voorstelling is verplaatst van zondag 19 februari naar zondag 19 maart 2017. Gasten die al in het bezit zijn van een kaartje voor 19 februari krijgen vanzelf bericht.

Locatie De Kring Roosendaal Kerkstraat 1 4701 HT Roosendaal