STRAK
Zaterdag, 18 Maart 2017, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

prijs = inclusief consumptie

'Meesterlijke improvisaties'
De Standaard schreef vol lof over Thomas Smith en Wim Helsen zei: “Thomas Smith is zo goed dat we voorlopig geen behoefte hebben aan een tweede comedian als hij.”
Thomas Smith is niet alleen bekend van zijn energieke theatershows vol improvisatie, maar ook van de tv-hitserie Foute Vrienden, De Bourgondische Belgen en Zonde van de Zendtijd.

De Brexit van Thomas Smith
Een nieuw begin, een halve eeuw en een strakke show
2017 is nu al een bijzonder jaar voor Thomas Smith. Sinds 1 januari is het officieel: hij is Belg. Thomas woont al bijna zijn hele leven in Vlaanderen, maar heeft zich nooit laten naturaliseren. De Brexit werd echter ook meteen de exit van Britse Belg Smith. Over een brain drain gesproken! En dat is nog niet alles: de comedian viert dit jaar ook een halve eeuw zichzelf! Eén ding is zeker: een paar vooroordelen over die leeftijdscategorie moeten worden aangepast. Rustig genieten van de oude dag? Niets voor Thomas! Sterker nog, hij onthult dit jaar een nieuwe show!
STRAK, zo heet deze nieuwe show.
Voor het eerst zal Thomas simultaan touren in België en Nederland met dezelfde show. In STRAK legt Smith de nadruk op veel materiaal en strak vertelde anekdotes. Waar hij in zijn vorige shows erop los improviseerde, gaat hij nu op zoek naar het perfecte repertoire… tenzij hij even wordt afgeleid natuurlijk!

thomassmith.be
De pers over eerdere shows
“Smith heeft ook een zalige mimiek in huis en beweegt zijn lichaam als een John Cleese op karateles.” ???? De Standaard

“Een hoge aaibaarheidsfactor zelfs, hoe maf of bizar ook de instantgrappen die hij maakt. Maar toch vooral omdat hij zijn vak perfect beheerst, in de zuiverste meest oorspronkelijke vorm.” ????? De Standaard 

Locatie Theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NG Bergen op Zoom
Kosten
Normaal € 16,50