THEATER VAN DE KLUCHT
Donderdag, 16 Maart 2017, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

prijs = inclusief consumptie

Riemen Vast, Lachen Geblazen!
Theater van de Klucht laat je dwars door dolkomische situaties vliegen, met o.a. Arijan van Bavel, Mariska van Kolck, Bas Muijs, Sabine Beens en Femke van Assouw.
De rijke vrijgezel Bernard beleeft de tijd van zijn leven met drie verschillende stewardessen uit drie verschillende landen. Dit allemaal onder het afkeurende oog van zijn  norse huishoudster. Een tot in detail uitgewerkt schema van de vluchten zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit tegenkomen. Maar dan is er de ontwikkeling van de gloednieuwe en véél snellere Boeing 747. De moderne tijd haalt hen in! Dit gooit het strakke schema helemaal in de war. Bernard had echter ook niet gerekend op nog een veel grotere stoorzender: zijn oude vriend Robert die onverwacht op bezoek komt! In een opeenvolging van hilarische verwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt Robert gedwongen om als afleidingsmanoeuvre te dienen ...

“... de perfecte klucht” – Theaterkrant.nl (4 sterren)
“De komische timing is perfect” – Ilovetheater.nl (5 sterren)
“Gewoon een avondje keihard lachen” – Theaterparadijs.nl (4 sterren)
“Boeing Boeing, hilarisch en vliegensvlug” – Musicalsites.nl
“Arijan van Bavel is een meester in komische timing” – Musicalnieuws.nl
“Arijan van Bavel is de koning van de lach” – Albert Verlinde bij RTL Live

100% beleving!
In de foyer zorgen we voor extra beleving en bereiden we je i.s.m. TUI Bergen op Zoom voor op een 'Boeing vlucht' naar een zonnige bestemming. Instapkaart krijg je bij binnenkomst en je kunt meedoen aan een leuke reisactie.

Locatie Theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NG Bergen op Zoom
Kosten
Normaal € 26,00