Vogelcursus IVN Roosendaal
Woensdag, 15 Maart 2017
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natuurliefhebbers kunnen binnenkort voor een vogelcursus terecht bij het Instituut Voor Natuureducatie (IVN) in Roosendaal. Vanaf woensdagavond 15 maart 2017 verzorgt IVN Roosendaal in samenwerking met KNNV een workshop voor de beginnende en de geïnteresseerde vogelaar. De nadruk van deze cursus zal liggen op algemeen in Nederland voorkomende vogels, zoals de putter (foto). In 4 lesavonden en 1 excursie laten de cursusleiders de deelnemers een kijkje nemen in de fascinerende wereld van vogels. Hun uiterlijk, gedrag, geluid en het plekje in onze natuur komen aan de orde.

De cursus wordt gehouden in Milieu Educatief Centrum (MEC) in het T-Huis op het landgoed Visdonk, Dennenscheerderdreef 1 te Roosendaal. Het programma is te vinden op de website www.ivnroosendaal.nl 

Vanwege de verwachte belangstelling is het belangrijk dat vogelliefhebbers zich vooraf aanmelden. Dat kan bij Carla van der Burgt via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Begin: 15-03-2017
Ticket: Voor deze lesavonden wordt een vergoeding gevraagd. Leden van IVN Roosendaal krijgen korting.

Locatie MEC T-huis Visdonk Dennescheerderdreef 11 4707 PK Roosendaal