U bent op zoek naar vrijwilligerswerk, dan is de Vrijwilligersmarkt de plek waar u moet zijn
Donderdag, 09 Maart 2017
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bent op zoek naar vrijwilligerswerk, dan is de Vrijwilligersmarkt de plek waar u moet zijn

U doet graag werkervaring op, vindt het fijn om leuke mensen te ontmoeten en u zet zich met plezier in voor iets wat u belangrijk vindt? Dan is vrijwilligerswerk iets voor u! Bovendien is het een goede toevoeging voor uw CV.

Donderdag 9 maart organiseert Samen in de Regio in samenwerking met het Werkgevers Servicepunt West-Brabant de Werkbeurs XXL. Speciaal voor alle geïnteresseerden in vrijwilligerswerk hebben zij de Vrijwilligersmarkt opgericht, als onderdeel van de Werkbeurs XXL. Op de Vrijwilligersmarkt komt u persoonlijk in contact met organisaties die dringend op zoek zijn naar u. Bedrijven en maatschappelijke organisaties presenteren er zich en u heeft alle kans om met hen in gesprek te gaan.

Als vrijwilliger maakt u het verschil Dankzij vrijwilligerswerk is het mogelijk allerlei voorzieningen in stand te houden. Vrijwilligers worden steeds belangrijker voor organisaties en krijgen daarmee een groter aandeel in de kwaliteit van de arbeid. De vrijwilliger van tegenwoordig is van meerdere markten thuis. Het uitgangspunt voor de vrijwilligers van nu en van de toekomst is ‘plezier hebben in’, en ‘waardering hebben voor’. Daarnaast geeft vrijwilligerswerk u de kans om uzelf te ontplooien, ervaring op te doen of u in te zetten voor iets wat u echt belangrijk vindt.

Iedereen is welkom De Werkbeurs XXL is er voor iedereen die op zoek is naar full- of parttime werk, een bijbaan, vrijwilligerswerk, opleidingsmogelijkheden of een stage.

Bent u geïnteresseerd in de Vrijwilligersmarkt, meld u dan aan als bezoeker! Via de aanmeldknop op de website van www.sameninderegio.nl ontvangt u na registratie uw gratis toegangskaart.

Locatie De Stoelemat Westersingel 40 4611 HV Bergen op Zoom