Mis uw carrièrekans niet en kom naar de Werkbeurs XXL
Donderdag, 09 Maart 2017
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mis uw carrièrekans niet en kom naar de Werkbeurs XXL

Biedt de arbeidsmarkt toch minder perspectief dan u verwacht had? Verdwijnt uw sollicitatiebrief vaak op de grote stapel of is uw CV net niet passend genoeg voor die uitdagende vacature? Dan bent u van harte welkom donderdag 9 maart op de Werkbeurs XXL in de Stoelemat te Bergen op Zoom.

De Werkbeurs XXL is een podium waar werkgevers en werkzoekenden bij elkaar komen. Bepaalde sectoren zijn tijdens de beurs aanwezig, zoals: Bouw, Techniek, Transport en Logistiek. De meeste banen worden aangeboden vanuit uitzendorganisaties, zij vertegenwoordigen vele bedrijven en zijn voor u als werkzoekende, het eerste aanspreekpunt.

Wat kan je doen op Werkbeurs XXL? Vele werkgevers hebben een stand om u kennis te laten maken met het bedrijf. Stel uzelf voor en toon uw CV, zij willen u graag spreken. Wellicht ontmoet u tijdens de beurs wel uw toekomstige werkgever!

Iedereen is welkom De Werkbeurs XXL is er voor iedereen die op zoek is naar full- of parttime werk, een bijbaan, vrijwilligerswerk, opleidingsmogelijkheden of een stage.

Bent u geïnteresseerd en gemotiveerd, meld u dan aan als bezoeker! Via de aanmeldknop op de website van www.sameninderegio.nl ontvangt u na registratie uw gratis toegangskaart.

Locatie De Stoelemat Westersingel 40 4611 HV Bergen op Zoom