Gròòt Berregs Diktee
Woensdag, 08 Februari 2017, 20:00
door Anoniem
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Thema 2017: O jee, da val nie mee!

Inschrijven voor ‘t Gròòt Berregs Diktee

Op woensdag 8 februari organiseert Dialectgenootschap de Berregse Kamer voor de 23e keer ’t Gròòt Berregs Diktee met als thema: O jee, da val nie mee!

Wie hier aan mee wil doen kan zich inschrijven. Dat is nodig, want er kunnen maximaal 100 mensen deelnemen. De Berregse Kamer merkt dat het Berregs Diktee leeft in de stad, want de presentielijst stroomt snel vol!

Wethouder Kammeijer komt meeschrijven namens het college van burgemeester en wethouders. Ook leutvorst prins Nilles III zal zijn opwachting maken.

Op de dicteeavond wordt bekend wie de schrijfwedstrijd heeft gewonnen. Er zijn hiervoor acht dictees in de strijd.

Voor de winnaar van de schrijfwedstrijd en voor de winnaars van het diktee staan weer prachtige prijzen klaar, beschikbaar gesteld door kunstenaressen uit de Gemeente Bergen op Zoom; Corrie Hagenaars, Floor de Groot, Paula Withagen en Marianne Gabriels.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door het vaste gelegenheidsorkest, dit jaar onder de bezielende naam ‘Bloed, zwéét en trane’.

Kortom, het belooft weer een ‘stikgèève Berregse diejelektavend’ te worden!

 

‘t Gròòt Berregs Diktee, woensdag 8 februari

 Vestzaktheater Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18

Aanvang 20:00uur, zaal open vanaf 19:30uur

 

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0164 254702

Locatie Vestzaktheater Het Zwijnshoofd