SCHRIJFCURSUS SCHRIJVEN & SCHRAPPEN
Dinsdag, 07 Februari 2017, 09:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhalen over je leven
De eerste TV in huis, die keer dat je wedstrijd won, ’s avonds nog laat op straat spelen in de zomer, de strenge winter toen je leerde schaatsen, die ene schooljuffrouw van wie je in de hoek moest.

Je leven is een aaneenschakeling van kleine en grote verhalen. Verhalen die de moeite waard zijn om op te schrijven. Voor jezelf als waardevolle herinnering en/of voor je kinderen of kleinkinderen die zo hun geschiedenis leren kennen.

In deze nieuwe beginnerscursus autobiografisch schrijven ga je op zoek naar die verhalen. Aan de hand van foto’s, voorwerpen, geuren en muziek haal je herinneringen op. Stap voor stap schrijf je de verhalen van je leven. Iedere les naar een ander verhaal.

Schrijven & Schrappen weet uit ervaring dat door de manier waarop we werken het altijd lukt om de verhalen op papier te krijgen. De ervaring is ook dat mensen zichzelf verrassen en bij verhalen komen waar ze lang niet aan hadden gedacht. Wat is jouw verhaal?

Bijzonderheden 
Wanneer:
Op dinsdag van 9.30 - 12.00 uur op 7 en 21 februari, 7 en 21 maart, 4 en 18 april en 2 en 16 mei 2017

Docent: schrijfdocent Rianne Acda, van het schrijverscollectief Schrijven en Schrappen

Locatie: Bibliotheek Hoogerheide, Huijbergseweg 3 in Hoogerheide
Kosten: € 95,-

Aanmelden:
Via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefonisch: 0164- 259109 

Locatie de Bibliotheek Hoogerheide Huijbergseweg 3a 4631GC HOOGERHEIDE