Errebeesjes Bal
Zaterdag, 04 Februari 2017, 21:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Errebeesjes Bal

 

Karrenevals -Vastenavend Big Band en Dansorkest De Reddende Engels gaan weer verder waar ze vorig jaar mee zijn gestopt.

Als een van de eerste zullen zij de Vastenavend periode van 2017 inluiden en dat willen ze weten ook. U bent hartelijk welkom op dit onvervalste avondje Vastenavendleut.

Niet gelijk volle Chasse, maar lekker dans- en luistermuziek, om langzaam over te schakelen naar Vastenavendmeziek. 50+ dus. Er zijn weer diverse nieuwe illustere nummers toegevoegd aan het al zeer bijzonder repertoire van de Engels. Wat dacht u van; Zaterdagavond, Chruncy Cranola Suite, Zettoe Eige In en de Grazzie

 

Het orkest, dat bestaat uit 15 man en 3 zangeressen, een typische big-band bezetting, speelt muziek uit de jaren 50, 60 en 70. Lekkere Engelse Matcho muziek, James Last/Bert Kempfert swing, Julio Iglesias sound, Belgische Charmezanger muziek, Duitse schlagers, maar ook originele Berregse Vastenavendmeziek . . . . , u herkent het allemaal. Muziek waar ‘ge lekker op ken danse, slierte of dweile’.

De dansleraren van Dansschool Fer Kwikstep staan voor u klaar om u de juiste kneepjes te leren.

 

Ook de nachtegaaltjes, de Ravelijn Girls, zijn weer van de partij. Deze keer als de Bloody Merries. Péérd rije dus. Er staat geen paard in de gang. Drie pronte zangeressen (Brigit, Diny en Diana) zinge de sterre van de Hemel.

 

Om 24.00 uur zal het nieuwe liedje van 2016 worden gespeeld. Daarna begint het Vastenavend geweld pas echt en daarna zullen de mannen van Lat Mar Ore overgaan tot hun typische jeugdige vastenavend muziek. Rammeldebammel dus.

De Reddende Engels spelen tot 01.00 uur. Dus life geblazen en gezongen muziek. Een show van formaat.

Bezetting: Drums Patrick Baars, Percussie: Peter Bos, Bas: Jan Bogers

Accordeon: Rien de Jongh, Banjo: Arno Hagenaars, Piano/Toetsen: Frank Soffers, Slaggitaar: Peter Rijstenbil, Trombone: Arjon Buijsen, Rob Koolen, Jos van de Watering, Trompet: Izaak Verstraten, John van Eekeren, Marco Sanen, Klarinet/Sax: Charel Jordans, Cees van Gent, Ravelijn Girls: Dini Gladdines, Brigit Bakx en Diana van de Wegen. Orkestleider/dirigent en Zanger: Peet Bakx, Muzikaal leider en arrangeur Cees van Gent.

Locatie den Enghel Grote Markt 19 4611NS BERGEN OP ZOOM