OP ZOEK NAAR DE SLODDERVOS!
Zondag, 29 Januari 2017, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met een knuffel van Woezel & Pip!
Speciaal voor alle kleine theaterbezoekertjes komen Woezel & Pip naar De Maagd. De liefste hondjes van het land gaan ‘Op zoek naar de Sloddervos!’. Dit verhaal is gebaseerd op de bioscoophit die meer dan 250.000 Woezel & Pip vriendjes trok. Maar wat is leuker dan Woezel & Pip in het echt mee te maken. Ga mee op reis tot zelfs buiten de Tovertuin en maak voor het eerst kennis met een nieuwe karakter: Charlie, het allerleukste, maar o zo stoute neefje van Woezel & Pip. Samen met hun vriendjes en het jonge publiek gaan ze op zoek naar de stelende Sloddervos. 
Met leuke decors, vrolijke liedjes en alle herkenbare figuren komen de populaire boekjes tot leven. ‘Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!’ zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn, want die Sloddervos... daar zal De Maagd vol mee zitten!

Knutselwedstrijd: doe je ook mee?!
Woezel & Pip gaan op zoek naar de Sloddervos, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? Heb jij een idee? Teken, knip, plak en knutsel jouw eigen Sloddervos en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip stand in de foyer.
Na afloop van de voorstelling kun je in de foyer ook nog eens knuffelen met met  de levensgrote knuffels van Woezel & Pip.

 

aanvangstijden

14:00

16:00

Locatie Theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NG Bergen op Zoom
Kosten
Normaal € 17,50