DE OLIEWORSTELAAR
Woensdag, 18 Januari 2017, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

prijs = inclusief consumptie

Gespierd cabaret van theatrale mannetjesputter
Erik van Muiswinkel is klaar voor de volgende ronde! Na de soepele winstpartijen versus Barack Obama en kapitein Schettino, neemt hij het in De Olieworstelaar tegen Erik van Muiswinkel op. Een veel geduchter tegenstander. In een reeks schermutselingen (over bijvoorbeeld UNESCO, topsport, openbaar sterven, vluchtelingen, China en Theo van Gogh) laat hij zichzelf in honderd hilarische minuten alle hoeken van de ring zien. Want het is ook een keertje mooi geweest.

De Olieworstelaar: een grappig, grimmig en uitputtend man tegen man-gevecht waarin de cabaretier zichzelf tegenkomt, het opgeeft, toch doorzet en het publiek laat winnen. En nu dus bij jou in het Strijdperk!

Leidsch Dagblad: Erik van Muiswinkel treft doel met zowat ieder woord
“Er is eindelijk weer cabaret te zien dat cabaret mag heten. Gerijpt in het vak, gaat Erik van Muiswinkel in ‘De Olieworstelaar’ los op alles wat deze maatschappij en ook hem in beroering brengt. Helemaal alleen en zonder liedjes is hij een uur en drie kwartier aan het woord en zowat elk woord treft doel en ontregelt menig maatschappelijk debat."

Locatie Theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NG Bergen op Zoom
Kosten
Normaal € 24,00