Minou Bosua - 1 bloeiende Maagd speelt: MINOUX
Vrijdag, 13 Januari 2017, 15:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Minou Bosua - 1 bloeiende Maagd speelt: MINOUX
Theatermaker / cabaretier Minou Bosua heeft een programma gemaakt voor kijkers met een open blik. Voor publiek dat zich wil laten verrassen en dat zich durft te laten uitnodigen op het feest dat Minou met haar publiek maakt.
Na achttien jaar de helft te zijn geweest van een krachtig duo, gaat deze Bloeiende Maagd nu voor het eerst solo. In MINOUX onderzoekt ze op hilarische en schaamteloze wijze wie ze is zonder de ander. Wie ze is alleen. Waarbij ze niet de buitenkant laat zien van wat haar angst inboezemt, maar oprecht en met succes op zoek gaat naar het tonen van haar binnenkant. Ze geeft zich letterlijk en figuurlijk bloot en doet dat onder meer met behulp van Remy Evers, in een kleine maar onmisbare rol. 
MINOUX; een voorstelling die gemaakt is vanuit authentieke zelfreflectie. Nietsontziend, onconventioneel, ontroerend en oprecht. Durf je open te staan voor MINOUX dan verlaat je de zaal met tranen in je ogen. Dat overkwam in ieder geval een groot deel van het premièrepubliek. De mensen stonden in de rij voor het podium na afloop van de voorstelling om haar een warme omhelzing te geven. 
Locatie De Kring Roosendaal Kerkstraat 1 4701 HT Roosendaal
Ticket: € 18,00