Het nieuwe jaar inluiden met de WC Experience in Gebouw-T
Vrijdag, 06 Januari 2017, 20:30
Tot Dinsdag, 24 Januari 2017
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het nieuwe jaar inluiden met de WC Experience in Gebouw-T

Het nieuwe jaar staat al weer voor de deur. Een feestje met de WC Experience op vrijdag 6 januari is in ieder geval een goed begin.

WC Experience staan bekend als één van de beste dialecten bands van Nederland. Al 25 jaar is het van origine Raamsdonksveerse vijftal bezig met het maken van muziek. Ze beschrijven hun eigen muziek als Rock ’n Loll en `Maag ik hier rooke?’ is daar een mooi voorbeeld van. De optredens van WC Experience bestaat uit een dosis licht, geluid en show. Daarnaast worden ze ondersteund door een professionele crew die het klappen van de zweep al jaren kent.  WC Experience speelt van hardlap tot smartrock en is overal bekend van kroeg tot feesttent, van kantine tot festival. Begin dit jaar zijn ze te vinden in Poppodium Gebouw-T. De zaal gaat om 20:30 uur open, het concert start om 21:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl. 

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
Meer informatie is verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, of via Michael, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0164-253122.