Speciale winterwandeling op Landgoed De Hertgang
Vrijdag, 30 December 2016, 12:00 - 17:00
door Anoniem
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is inmiddels traditie geworden: ook dit jaar vindt er weer een speciale winterwandeling plaats. En niet zonder reden, want al zit er geen blad meer aan de bomen, er is veel bijzonders te zien. 

U kunt op eigen gelegenheid door de tuinen en het arboretum wandelen, maar als u deelneemt aan een van de boeiende rond¬leidingen, wordt uw aandacht gevestigd op bijzondere bomen en struiken die juist in de winter bloeien. En daar is veel over te vertellen! 
Misschien ligt er wel een dik pak sneeuw en kunt u de sporen zien van hazen, fazanten en konijnen. En heel misschien de sporen van de vos die af en toe het landgoed bezoekt.

Koffie, thee, chocolademelk, glühwein, appeltaart en oliebollen zijn verkrijgbaar in het gezellige (en warme!) bezoekerscentrum dat sfeervol is aangekleed. Daar draait ook de diapresentatie die de vier jaargetijden op De Hertgang laat zien. Op het terras kunt u zich warmen aan de brandende vuurkorven.

Zin gekregen in deze winterwandeling? Kom dan vrijdag 30 december naar Landgoed De Hertgang, Klaverblokken 18 in Halsteren. 
Geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Toegang € 3 per persoon inclusief rondleiding om 12 en 14 uur.  Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding, hebben gratis toegang. 
Voor meer informatie over het landgoed: www.dehertgang.nl.

 

 

Locatie Klaverblokken 18 in Halsteren