Herderstocht
Zaterdag, 24 December 2016, 18:45 - 20:30
door Anoniem
Contact Sjef de Wit

 

Toen we de stal van stal wilden halen bleek dat hij nodig toe was aan een grondige onderhoudsbeurt. Uiteindelijk is zelfs besloten om een hele nieuwe stal te gaan bouwen.

 

De vrijwillige bouwers zijn er al even mee bezig en de dieren zijn erg benieuwd naar het resultaat. Ook Maria en Jozef hebben de nieuwe stal nog niet gezien.

 

 

 

Op zaterdag 24 december zullen we de nieuwe stal kunnen bekijken en daarvoor nodigen we  u  uit ( in het bijzonder jullie jongens en meisjes) om met onze herders mee  de stal te gaan (be)zoeken. Want of het nu goed of slecht weer is we gaan naar de stal. Wij willen hem zien.


 

Zaterdag  24 december verzamelen we 18.45 uur op het fietspad bij de ingang van het Lievenshovenbos (Balsendreef, schuin tegenover het Appeltje) om vandaar om 19.00 uur achter de herders aan te gaan met hun lantaarn op zoek naar het Kerstkind. Zorg dat je een goede en/of  veilige lampion, een zaklantaarn of ander lichtgevend voorwerp bij je hebt. Ouders kunnen de auto parkeren op het Boerhavenplein of bij het Appeltje.

 

 

 

Breng je ook wat centjes mee, want natuurlijk gaan we collecteren, dit jaar doen we dat om de nieuwe stal te kunnen betalen.  Meer informatie? : www.herderstocht.nl

 

 

 

Tot zaterdag  24 december 18.45 uur.
Jullie gaan toch ook mee zoeken?

 

Locatie Balsendreef, Landgoed Lievensberg