Bekóór en Kir Royal weer samen.
Zondag, 11 December 2016, 14:30
Tot Donderdag, 29 December 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekóór en Kir Royal weer samen.

Kir Royal uit Sint-Annaland en Bekóór uit Bergen op Zoom hebben het genoegen om weer samen een kerstconcert voor U te mogen organiseren. Het concert vindt plaats op zondag 11 december  in de RK-kerk H. Antonius van Padua in Lepelstraat.  Aanvang 14.30 u.

Beide koren hebben in de afgelopen jaren, door het brengen van een sfeervol kwalitatief hoogwaardig concert, een vast publiek opgebouwd dat weer reikhalzend uitziet naar een nieuw mooi Kerstconcert.

Bij het concert in 2015 in Oud Vossemeer was de kerk overvol en moesten sommige mensen teleurgesteld worden of genoegen nemen met een staanplaats. Deze keer zal dat door het grotere aantal zitplaatsen niet het geval zijn.

De beide koren staan onder leiding van dirigent Pierre van Broekhoven en worden begeleid door een combo en pianiste Imelda Hack.  Het programma bestaat uit oude en nieuwe kerstliedjes, met hier en daar een uitstapje naar lichte, modernere muziek.  Kaarten á 10 euro zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of verkrijgbaar bij Boek- en Kantoorvakhandel Heijboer, Ring 66, in Sint-Annaland en bij de ingang van de kerk vóór aanvang van het concert. 

Locatie RK-kerk H. Antonius van Padua in Lepelstraat