Elvis I'll be home for Christmas Ben Thompson
Zaterdag, 10 December 2016, 20:00
Tot Zondag, 18 December 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De mooiste kersthits en love songs van Elvis
De kerstsongs van Elvis behoren tot de best verkochte muziek aller tijden. Dus: hoogste tijd voor deze kerstspecial met 's werelds beste Elvis Tribute Artist en een swingende band. Geniet van zijn kerstnummers, zijn hits en niet te vergeten de prachtige gospel- en lovesongs van Elvis. En dan ook nog De Maagd in kersttooi ... Een bijzonder begin van de gezelligste tijd van het jaar.

King Of Rock'n Roll
In 2017 is het alweer 40 jaar geleden dat Elvis Presley – The King Of Rock ‘n Roll – overleed. En vandaag de dag is zijn muziek nog springlevend! Na de theaterhit ‘Elvis’ 80th Anniversary Concert’ brengen dezelfde makers een geheel nieuw Elvis spektakel naar de theaters. Een show gevuld met talrijke hits en favorieten van The King, dit alles in de feestelijke sfeer van de naderende kerst.

Met BEN THOMPSON, People’s Choice Award - Images of The King (UK), Europe’s Tribute to Elvis Champion (2013), Runner up-The Ultimate Elvis Tribute Artist Contest (2014) en Tupelo’s Ultimate Elvis Champion (2014). Ondersteund door een live-band!

Locatie Theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NG Bergen op Zoom
€ 29,50 / € 27,00 / € 20,00 - normale prijs excl. service- en administratiekosten