Stichting Happynezz organiseert Black-Tie event voor goede doel
Zaterdag, 10 December 2016, 17:00
Tot Zondag, 11 December 2016
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

'Op 10 december kun je genieten van een heerlijk 5 gangen diner bij restaurant 't geheim van Bergen'

Stichting Happynezz organiseert Black-Tie event voor goede doel

 

BERGEN OP ZOOM - Op 10 december 2016 organiseert Stichting Happynezz een Black-Tie event in restaurant " 't Geheim van Bergen ". Tijdens de avond staan lekker eten, een warme sfeer en natuurlijk geld ophalen voor het goede doel centraal. De opbrengsten van de avond komen volledig ten bate van Happynezz. Iedereen is van harte welkom om tijdens ons evenement aan te schuiven.

 

Bezoekers kunnen voor een bijdrage van €67,50 per persoon aanschuiven. Voor dit bedrag krijgen ze een vijf gangen diner aangeboden door chef-kok Maarten Hamel van restaurant 't Geheim van Bergen. "Ons doel is om mensen in een ongedwongen sfeer te laten genieten van een top maaltijd", vertelt Hamel over zijn restaurant. Tijdens het Black-Tie event kan er ook gekozen worden van de speciale wijnkaart die wordt verzorgd door Tapavino. Om 17.00 uur gaat de bar open en om 18.30 zal gestart worden met het diner. Tijdens de avond wordt er een loterij gehouden waarbij verschillende prijzen te vergeven zijn zoals een proeverij bij Tapavino, een cadeaubon ter waarde van 250 euro van Pracht elektronica en cadeaubonnen van Plugro Sport. 

 

Happynezz

Het goede doel van de avond is stichting Happynezz. Deze organisatie heeft als doelstelling; “bewoners van tehuizen of mensen die begeleid wonen die geen of weinig mogelijkheden hebben  de gelegenheid te geven een week op vakantie  te gaan". Dit doen ze door één keer per jaar een vakantieweek te organiseren. "Door deze week maken we een hele boel mensen heel erg gelukkig", aldus Mike Matthijsse van Stichting Happynezz. Daarnaast biedt de organisatie de mogelijkheid aan vrijwilligers om ervaring op te doen in het werkveld van meervoudig gehandicapte mensen. 

 

Reserveren

Plaatsen voor het diner zijn te reserveren via restaurant 't Geheim van Bergen via het telefoonnummer 0164 653 943 of door een mail te sturen naar: 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus zorg dat je er snel bij bent!  

Locatie  restaurant 't geheim van Bergen' Bosstraat 20, 4611NB Bergen op Zoom