Feestmiddag Parkinson Café West-Brabant
Van Donderdag, 01 December 2016 -  14:00
Tot Zaterdag, 24 December 2016 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Feestmiddag Parkinson Café West-Brabant

 

Deze middag is het laatste Parkinson Café van 2016 en vanmiddag geven we een feestelijk tintje aan het programma. Als eerste willen we samen met u kort terugkijken naar de verschillende onderwerpen die in 2016 aan bod gekomen zijn op de donderdagmiddag. Graag horen wij uw tips voor het jaar 2017 en wat vond u een echte topper in ons programma? We horen het graag van u.

 

Daarna gaan we over naar een 'luchtig' onderwerp. We hebben Corné Rommens, tonpraoter uitgenodigd om deze middag op te luisteren. U zult worden meegenomen in zijn verhalen en zijn humoristische kijk op het leven. Natuurlijk kunt u rekenen op een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers.

 

Hiermee sluiten wij het jaar 2016 af en hopen we weer terug te zien in 2017. De eerste bijeenkomst is op donderdag 5 januari 2017.

Samenwerkingsverband 
Het Parkinson Café West-Brabant is een samenwerkingsverband tussen TWB, Thuiszorg met Aandacht, Stichting Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis ziekenhuis,  
Van Broekhoven Fysiotherapie, MEE-West-Brabant, tanteLouise-Vivensis, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging "

Locatie Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 te Heerle