Swingin' Harlem New York Round Midnight
Zaterdag, 26 November 2016, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw programma, voor elke muziekliefhebber!
New York Round Midnight is een van de grootste jazzproducties, met 11 musici uit het puikje van de Nederlandse jazzscene. Ze nemen je mee naar de glorietijd van de jazz in Swingin' Harlem.

Niet flirten, niet dronken worden, je schoenen poetsen en altijd doorspelen: de gouden regels in de Harlem clubs van de jaren '20 en '30. Bijna niemand die zich eraan hield, maar dat maakte niet uit. Terwijl alcohol officieel verboden was bloeide het nachtleven als nooit tevoren. Als club telde je pas mee als je een goede jazzband op het podium had staan. Cab Calloway, Duke Ellington, Fletcher Henderson. Billie Holiday, Louis Armstrong, Fats Waller ... Ze werden omarmd door het publiek! Maar ... hoe ging het er werkelijk aan toe in deze nachtclubs? Wat was de invloed van de Mafia en de joodse ‘Kosher Nostra’ op de muziek? Wat is een flapper girl? En wie is toch die reefer man?

De makers van de theaterhit New York Round Midnight brengen een gloednieuwe avond vol heerlijke muziek met Nederlandse topmusici, voorzien van sfeer en sappige verhalen door comedian Jeffrey Spalburg (ook vocals) en jazzschrijver en presentator Koen Schouten. Zij delen het podium met: Deborah J. Carter (vocals), Miguel Rodriguez (piano), Ellister van der Molen (trompet), Rolf Delfos (Altsax), Ben van den Dungen (tenorsax), Alexander Beets (tenorsax), Marius Beets (contrabas), Gijs Dijkhuizen (slagwerk)

Locatie Theater De Maagd Grote Markt 32 4611 NG Bergen op Zoom
€ 22,50 / € 20,00 / € 15,00 - normale prijs excl. service- en administratiekosten