LAUREL & HARDY FILMAVOND
Vrijdag, 18 November 2016, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laurel en Hardy, ofwel de Dikke en de Dunne, beleven hilarische avonturen in korte filmpjes. 

Bijzonderheden 
Een echte horror avond!

Als eerste de silent "Habeas Corpus" uit 1928. Laurel & Hardy worden ingehuurd door een gestoorde professor. Deze professor heeft een lijk nodig voor wetenschappelijk onderzoek.

In "The Live Ghost" uit 1934 worden wederom de heren ingehuurd. Deze keer door een kapitein van een schip die er maar niet slaagt om personeel te vinden. Op zijn schip zouden zich spoken bevinden. Bewapend met een koekenpan gaan ze te werk om personeel te ronselen.

Ook zit het Stan & Oliver niet echt mee in "The Laurel & Hardy Murder Case" uit 1930. Oliver leest in de krant dat men zoekende is naar de erven van Ebeneezer Laurel. Stan zou een erfgenaam moeten zijn. Aangekomen bij het huis van meneer Laurel blijken zij niet de enigen te zijn. Er is een politie onderzoek gaande, want Ebeneezer Laurel is niet aan een natuurlijke dood gestorven.

In 1942 maakten Laurel & Hardy voor 20th Century Fox de film "A-Haunting We Will Go". De vrienden moeten een lijkkist gaan vervoeren per trein. Dit lijkt allemaal simpel, maar niet als de kist verwisseld wordt met een kist van goochelaar Dante.

Deze keer dus vier films van Laurel & Hardy, kom kijken als je durft. Gillen is toegestaan en de barman heeft wat rustgevende drankjes. Niets is gezelliger dan samen een avondje te kunnen lachen.
Verder is de entree geheel GRATIS ! 

Locatie Tapperij De Kroon Bosstraat 21 4611 NB Bergen op Zoom