Speciale Herfstwandeling op Landgoed De Hertgang
Zondag, 30 Oktober 2016, 12:00 - 17:00
door Anoniem

Herfstkleuren in de tuinen en het arboretum

Speciale herfstwandeling op Landgoed De Hertgang

Nergens doet het najaar zo zichtbaar zijn intrede als in het bos. Bladeren verkleuren, eikels, tamme kastanjes en walnoten vallen van de bomen en paddenstoelen schieten uit de grond. Tussen de gevallen bladeren is het een drukte van belang: vogels, muizen en eekhoorns leggen wintervoorraden aan. Het bos op zijn mooist!

Op zondag 30 oktober is Landgoed De Hertgang van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor een speciale herfstwandeling. Tegen de gereduceerde toegangsprijs van € 3 (inclusief rondleiding) kunt u genieten van de bomen en struiken die prachtige herfstkleuren laten zien.

U kunt natuurlijk op eigen gelegenheid door de tuinen en het arboretum wandelen, maar als u deelneemt aan een van de rondleidingen (12.00 en 14.00 uur) wordt uw aandacht gevestigd op dingen die in de zomer door het gebladerte niet te zien zijn: de bast van bomen bijvoorbeeld of de grillige vorm van stammen. En met een beetje geluk ziet u misschien wel een eekhoorn of een buizerd.

Koffie, thee, chocolademelk en glühwein zijn verkrijgbaar in het gezellige bezoekerscentrum dat in herfstsfeer is aangekleed. Daar draait ook de diapresentatie die de vier jaargetijden op De Hertgang laat zien. Op het terras kunt u zich warmen aan de brandende vuurkorven.

Zin gekregen in deze herfstwandeling? Kom dan zondag 30 oktober naar Landgoed De Hertgang, Klaverblokken 18 in Halsteren. Geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Toegang € 3 per persoon inclusief rondleiding om 12 en 14 uur. Kinderen tot 12 jaar hebben, onder begeleiding, gratis toegang. Voor meer informatie over het landgoed: www.dehertgang.nl.

Locatie Klaverblokken 18 in Halsteren